Dag 18 – 27 juli– Ester Park – Denver

De zon scheen vanmorgen gelukkig volop en we ontbijten simpel buiten op het terras bij het motel. Op weg naar Rocky Mountains N.P. nemen we nu de afslag naar bear lake. Het is alweer druk en er wordt aangegeven dat alle parkeerplaatsen al vol zijn. Wij rijden nog even door, en jawel op de een na laatste parkeerplaats voor het meer is een plekje vrij. Het laatste stuk gaan we met de parkbus. Bij Bear lake wandelen we rond het meer.

Daarna lopen Fabien, Jesper en ik nog naar Nymph lake. Dat ligt wat hoger, dus Cor blijft achter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

We pakken de bus weer terug naar de parkeerplaats en rijden nog even langs Sprague lake en de visitor centers. Het is een prachtig park, jammer dat het gisteren slechter weer was.

Dan gaan we een uurtje rijden op weg naar Nederland via de peak to peak B-way. Dat ligt nl ook in Colorado. We maken foto’s bij het bord. Het is van oorsprong een mijnwerkersstadje dat door een mijnbouwbedrijf uit Nederland is gekocht, maar die er verder nooit zijn geweest. Dat hoorden we van de dame bij het information center, daar hebben we op de kaart van Nederlands een pin geplaatst bij onze woonplaats.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Via Boulder Canyon rijden we naar Boulder, we strekken er de benen even in de winkelstraat. Het is een typisch stadje met hippies en hare chrisnas. We gaan eindelijk eens goed shoppen in Broomfield en slagen er goed, vooral Jesper. Het is buiten al weer boven de 30 graden. We hebben trek en gaan zoals we ook in Florida wel eens deden naar Cici’s pizza.We overnachten 2 keer nabij Denver in het zelfde motel als de 1e overnachting.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Dag 18 – 27 juli– Ester Park – Denver

  1. Marco zegt:

    Echt mooi daar !!

Plaats een reactie