Dag 02 – Zondag 3 juli – Anaheim – Las Vegas

Zondag 3 juli — Anaheim – Las Vegas

Vanmorgen was iedereen al rond half vier wakker. Om 7 uur gaan ontbijten in het motel, wat best uitgebreid was met o.a. wafels en eieren. Vlakbij was een Target supermarkt waar we naast flessen drinken ook een koelbox hebben gekocht. Daarna zijn we doorgereden naar de Ontario Mills Mall. Daar hebben Jesper en Fabien wat kleding gekocht. Bij de Burger King hebben we voor lunch een Whopper gegeten. Ondertussen was het al bijna 2 uur en hadden we nog een aardig rit voor de boeg opweg naar Las Vegas.

Rond half 6 zagen we in de verte Las Vegas, we hadden daar een kamer geboekt in Excalibur. Aangekomen in onze kamer op de 22e etage is het ondertussen ontzettend gaan regenen. Twee jaar geleden waren we hier ook, toen had het maanden niet geregend en ging het flink regenen terwijl wij op the Stip liepen. Ik hoop maar dat het morgen met 4th of july droog is vanwege het vuurwerk.

Om 7 uur zijn we toch maar wat gaan eten bij het buffet van Orleans, daar was voldoende keuze voor ons allemaal. Tegen half 10 waren we terug op onze kamer, de ogen vielen dicht dus gelijk gaan slapen.

 

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie